Siyaset, kefen, bedel ödemek…

Kimileri bazı CHP’lilerin darbe imalarına yönelik yapılan eleştirileri abartılı buluyorlar; gereksiz bir tepki, gündem değiştirmeye yönelik bir çaba, halkın duygularıyla oynayan bir ajitasyon olarak görüyorlar…

Bu meyanda Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın “Bizim Allah’a can borcumuzdan, milletimize hizmet borcumuzdan başka kimseye eyvallahımız yoktur” şeklindeki sözlerini eleştirenler de var.

Ama devam eden kimi açıklamalardan gördük ki, Erdoğan’a Menderes’in kaderini hatırlatan zihniyet tam da bunu kastediyor ve Erdoğan’ın sözleri asla bir demagoji falan değil.

On yılda bir darbe/muhtıra travması yaşayan, 15 Temmuz’da hain bir kalkışmayla evlatlarını şehit veren bir millete hala darbe tehditleri savurmak milletin duygularıyla ve hassasiyetleriyle oynamaktır.

Darbeci çıkışlar büyük hukuksuzluk olduğu gibi, büyük bir saygısızlıktır aynı zamanda…

Bu imalar, açık ve gizli tehditler, doğr

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 464 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar