FETÖ'nün kafasını kesene ayak yakıştırması yapılmaz

FETÖ’nün uzun yıllar önce ABD’nin yönlendirmesiyle psikolojik savaş unsuru olarak kurulduğu anlaşılıyor. FETÖ gizli servis hesaplarıyla kurulan ve kullanılan bir örgüt.

Bu örgüt açısından her şey ve herkes ‘kullanılabilir bir araç’tır.

FETÖ’nün kendi adamı olarak gördüğü, organik ilişkisi olan kişiler ve yapılar da ‘kullanılabilir araç’tır, FETÖ’nün harici-yabancı unsur olarak gördüğü kişi ve yapılar da ‘kullanılabilir araç’tır. Kendi adamlarını kullanılabilir ve harcanabilir bir figüran olarak gören bu örgüt başkalarını böyle görmez mi?

Kurulduğu günlerden itibaren bu yapının kullanmadığı, etki etmediği, sızmadığı, istismar etmediği çevre kalmamış. Yine bu yapının kötülük etmediği, zarar vermediği, hakkını-hukukunu çiğnemediği bir çevre veya kişi de kalmamış.

Sınav sorusu çalınan öğrencilerden iş imkânı elinden alınan gençlere, telefonu dinlenen gazeteciler/siyasetçiler/işadamlarından

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar