AK Parti ve muhalefet rolü

Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanlarını toplantıya davet etti. Yürütmenin başı olan Cumhurbaşkanının belediye başkanlarıyla bir araya gelmesi son derece doğal ve...

Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanlarını toplantıya davet etti. Yürütmenin başı olan Cumhurbaşkanının belediye başkanlarıyla bir araya gelmesi son derece doğal ve hatta merkez-yerel yönetim uyumu açısından gerekli bir durum. 

Artık şehirlerin topyekûn kalkınmasından bahsediyorsak, tüm yönetim kademelerinin, özel sektörün ve sivil toplumun işbirliği ve dayanışma içinde olması gerekiyor. Devletin başı olan Cumhurbaşkanı elbette uyum ve işbirliğine önem atfedecektir. 

Türkiye’deki 30 büyükşehir belediye başkanının 11’i CHP’li. CHP son seçimde Adana, Antalya, Ankara, Aydın, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Muğla, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlıklarını kazandı. 

MHP Manisa ile 1 büyükşehir belediye başkanlığına s

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar