Türkiye’nin gönül kırıklığı nasıl geçer?

ABD Başkanı D. Trump, Rahip Brunson’ın ülkesine dönmesinden sonra Türkiye’ye yönelik ‘iyi hisler içinde olduğuna’ dair mesajlar verdi. Brunson meselesi aşılınca artık ilişkiler eskisine göre...

ABD Başkanı D. Trump, Rahip Brunson’ın ülkesine dönmesinden sonra Türkiye’ye yönelik ‘iyi hisler içinde olduğuna’ dair mesajlar verdi. Brunson meselesi aşılınca artık ilişkiler eskisine göre daha iyi olabilirmiş! 

ABD Başkanı üst üste kendince sempatik mesajlar gönderirken Türkiye’den buna güçlü bir karşılık verilmemesi ortada bir ‘gönül kırıklığı’ olduğunu gösteriyor.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan dünkü grup konuşmasında bu konuda hiçbir karşılık vermezken toplantı sonrasında gazetecilere kısa bir değerlendirme yaparak ‘geciken açıklama’ vurgusunda bulundu. Erdoğan’ın “Türk yargısına güvenin tehditle netice alma yoluna gitmeyin” uyarısı ise durumu çok net ortaya koyuyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 464 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 769 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 209 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 225 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar