Zât-ul Hareke

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Ak Parti’deki atâleti “Metal yorgunluğu” olarak tanımlamasının ardından “Yorulan varsa kenara çekilsin” dedi. “Metal yorgunluğu” tâbiri öyle hafife...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Ak Parti’deki atâleti “Metal yorgunluğu” olarak tanımlamasının ardından “Yorulan varsa kenara çekilsin” dedi.

“Metal yorgunluğu” tâbiri öyle hafife alınacak bir ifâde değil. Hele de bunu bir Cumhurbaşkanı, kendisiyle müsemma olan bir parti için söylüyorsa. Uzmanlardan öğrendiğim kadarıyla metal yorgunluğu yaşayan yapılan her an çökebilirmiş!

Cumhurbaşkanı, kurduğu ve kendisine olan sevgi vesilesiyle halkın teveccüh ettiği partiyle ilgili bu mühim ikâz bir yankı bulacak mı göreceğiz. 15 yıllık iktidar sürecinde illaki bir yıpranma oluyor. Yalnız, Cumhurbaşkanı “Metal yorgunluğu” derken bu yıpranmayı kastettiğini zannetmiyorum. İvedilikle tedbir alınmadığı takdirde yapının tuzla buz olacağı bir yıpranma mevzubahis.

Halk olarak Ak Parti’nin icraatlarıyla maddi anl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 459 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.273 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar