Yerli araba hamlesi ne manaya geliyor

“Tek cümleyle Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı anlat” denilse diyeceğim şudur: Bir millete özgüvenini kazandıran lider. Cuma günü bunu bir kez daha müşâhede ettim.

Gittiğim her yerde o gün tanıtımı yapılan yerli araba konuşuluyor, herkesin müşterek hissiyatı “Demek yapılabilirmiş” denilerek dile geliyordu.

Tabiî ki o mâlûm güruhu hesaba katmadığımdan ve kâle almadığımdan onların histeri nöbetlerinde söyledikleri mevzumuz dışında. Sağlık Bakanlığı’nın kapsamında olan bir vak’a müdahil olmak istemem, bakanlığın bu ‘yurttaş’larımıza gerekli psikolojik desteği vereceğine inancım kavî! Aklıma geldikçe hâlâ gülerim, Marmaray açıldığında “Su sızdırıyor binmeyin” demelerini. Şimdi bu mâlûm ‘yurttaş’larımız Marmaray’a akın etmeleri sebebiyle halkımız Marmaray’a binemiyor!.. Ruh mütehassıslarının Allah yardımcısı olsun, işleri zor.

AK Parti dönemi doğmuş veya büyümüş gençler için yerli araba, insansız hava uçağı, deniz altı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 457 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 443 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar