Vali Çiftçi'nin vakur duruşu

Star Gazetesi Yazarı Yakup Köse’nin bugünkü (07.02.2022)’’ Vali Çiftçi'nin vakur duruşu ‘’ başlıklı yazısı.

İslâm'a ve Müslümanlara hakaret etmenin zevkini yaşayanlar hakaretlerinin bir bedelinin olmayacağının rahatlığı içindeler.

Bu rahatlık onları daha da çirkefleştiriyor ve hakaretlerini arttırıyorlar. Bizden gibi gözüken şahsiyetsiz yanaşmaların onlardan yana tavır almalarıyla da azdıkça azıyorlar.

Müslümanlar'ın zihni Batılaşma uğruna iğdiş edilmesiyle mefhumlarımızı da unuttuk. Şahsi ilişkilerimizde alacağımız tavırla mevzubahis din olunca alacağımız tavır yer değiştirdi. Şahsımıza hakaret edilince dünyayı yakıyoruz ama dinimize hakaret edilince engin bir hoşgörü içerisine giriyoruz. Oysaki tam tersi olmalıydı. Cebimizdeki paraya el uzatılınca bir anda aslan kesiliyoruz ama mukaddesatımıza el uzatılınca tavşan oluyoruz; bu nasıl bir dine inanmak ki cebimizdeki para kadar değeri yok!

İman öfkesinden, şecâatten bahsettiğimizde aval aval suratımıza bakan bu yanaşmalar istiyorlar ki onlar gibi efenim olalım!

Yukarıda da yazdığım üzere, bu yanaşmalardan cesaret bulan Hak ve halk düşmanları artık kime Fatiha okuyacağımıza, kimi yâd edeceğimize de karışmaya başladılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar