Televizyondaki darbe

Toplumda oluşan tepkiler neticesinde televizyon kanallarından evlilik programları 3 yıl önce kaldırılmıştı. Evlilik programları kaldırılmasına kaldırıldı ama evlilik programlarından daha sakil olan programlar...

Toplumda oluşan tepkiler neticesinde televizyon kanallarından evlilik programları 3 yıl önce kaldırılmıştı. Evlilik programları kaldırılmasına kaldırıldı ama evlilik programlarından daha sakil olan programlar yayınına devam ediyor.

Kayıp kaçakları arama bahanesiyle televizyon kanallarında yapılan programlar gündüz vakti tüm melânetleri evlerimize taşıyor.

Sapığından katiline, yollusundan deyyusuna, toplum içinde ne kadar ruh hastası, ahlâk düşkünü varsa bu programlarla önümüze konuluyor.

Sanki toplum bu kişilerden ibaretmiş gibi hava oluşturuluyor.Sesleri kesilmesi gereken bu ruh hastası ve ahlâk düşkünü tipler bu programlar sayesinde sapıklıklarını, ahlâksızlıklarını rahatlıkla anlatabiliyorlar. Kendilerini ve yaptıklarını meşrulaştırıyorlar.

Her toplumda bu tiplerden vardır. Ben, bizim toplumumuzda bunlar yokmuş gibi davranmayalım demiyorum. Maalesef varlar. Lâkin, varlar diye de toplumun önüne çıkarmanın faydası yok zararı çok.

İslâm'ın mensuplarını

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 457 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 422 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 443 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar