Şu 3 kişiye dikkat

Türkiye'de, müstehcen kasetten CHP'nin başına atanan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte her hareketi hususiyetle takip edilmesi gereken iki politikacı var: Meral Akşener ve Ümit Özdağ.Dikkat ediyor musunuz, İYİ Parti Genel...

Türkiye'de, müstehcen kasetten CHP'nin başına atanan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte her hareketi hususiyetle takip edilmesi gereken iki politikacı var: Meral Akşener ve Ümit Özdağ.

Dikkat ediyor musunuz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gittiği her yerde hâdise çıkartıyor. Halkla kavga ediyor. Vatandaşı azarlıyor, artık ne hakkı varsa vatandaşlara ''Hakkımı helal etmiyorum'' deme cüretinde bulunuyor. Ortağı Kılıçdaroğlu açıklamalarıyla kışkırtma vazifesini icra ederken Akşener de Anadolu'yu adım adım gezerek vazifesini yerine getiriyor!

İYİ Parti'den ayrılan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ''Ayyıldız Hareketi'' adını verdiği oluşumunu siyasi partiye döndürmek üzere. Hareketini tanıtma adı altında o da Anadolu'yu geziyor. Özdağ'ın, özellikle Suriye'deki katliam ve tecavüzden kaçıp Anadolu'ya sığınanlara karşı ırkçı tavrı mâlûmunuz. Ümit Özdağ tehlikesine karşı yazılarım gazetenin arşivinde duruyor.

Ümit Özdağ Anadolu'yu bir ırkçılık misyoneri gibi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar