Seçmenlerinin psikolojisini bozdular

Başta CHP seçmeni olmak üzere mâlûm masanın çevresinde bir araya gelen partilerin seçmenleri kurdeşen dökmek üzereler; muhtemelen dökenleri de vardır.Cumhurbaşkanlığı seçimine 11 ay kaldı....

Başta CHP seçmeni olmak üzere mâlûm masanın çevresinde bir araya gelen partilerin seçmenleri kurdeşen dökmek üzereler; muhtemelen dökenleri de vardır.

Cumhurbaşkanlığı seçimine 11 ay kaldı. ''Erken seçim istiyoruz'', ''Erdoğan erken seçime gitmeye mahkûm'' diyenler hâlâ bir aday çıkaramadılar. Bu gidişle de, Recep Tayyip Erdoğan kör düşmanlığında birleşenler ortak bir aday çıkaramayacaklar.

Ben diyeyim kısır partisi siz deyin altın günü, ayda bir 6 partinin lideri toplanıyor ve dağılıyorlar. Bu 6 partinin seçmeninin beklediği netice bir türlü çıkmıyor. Haksızlık etmeyeyim, seçmen rey verecekleri adayın açıklanmasını beklerken masadakiler de hiç değilse aday tarifi yapmaya başladılar. En son toplantıda aday için ''Demokrasi âşığı biri olmalı''dır denilmiş.

Seçmenleri de haliyle soruyor: Kim bu âşık? Bir an önce açıklayın da bilelim, bu nazınızla 'Demokrasi âşığını' değil ama bizi usandıracaksınız!

Masadakilerin Cumhurbaşkanı adaylarını açıklamamala

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar