Neden acaba?

Batıcı Gezi ayaklanmasında ne yapıyorlardı? Ayaklanmanın merkez üssü olan Taksim Meydanı'na gidip, bir fotoğraflık çekimi durup doğru tatil bölgelerine gidiyorlardı. Yattıkları şezlongdan da, Taksim...

Batıcı Gezi ayaklanmasında ne yapıyorlardı? Ayaklanmanın merkez üssü olan Taksim Meydanı'na gidip, bir fotoğraflık çekimi durup doğru tatil bölgelerine gidiyorlardı. Yattıkları şezlongdan da, Taksim Meydanı'nda çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından, ''Dayan Gezi'' yazıp paylaşıyorlardı. Bir yandan serinlemek için Ege ve Akdeniz'deki 'beach'lerde denize girerlerken diğer yandan da çoluk çocuğu sokağa dökmek için yalan tweetler atıyorlardı?

Kimdi bunlar?

Belki o çok sevdiğiniz dizinin başrol oyuncusu, belki o çok sevdiğiniz şarkıyı söyleyen şarkıcı, belki o çok sevdiğiniz kitabın yazarı... Kısaca, şöhretlilerin çoğunluğu Batıcı Gezi ayaklanmasında halkı sokağa dökmek için her türlü melâneti yaptılar.

Peki sonra ne oldu?

Yani Batıcı Gezi ayaklanması, Yeni Türkiye'nin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan'ın teslim alınamayan iradesiyle bastırıldıktan sonra provokasyonda da ün kazanan şöhretlilere ne oldu?

Ben cevap vereyim: Hiçbir şey!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 457 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 422 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 443 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar