Kıbrıs'ta tarihi seçim

KKTC’deki Cumhurbaşkanlığı seçimi tarihte belki de hiç bu kadar önemli olmamıştı. KKTC’deki Cumhurbaşkanlığı seçimini Batı’nın istediği şekilde Kıbrıs meselesini çözmeye çalışanlar kazansaydı Türkiye Akdeniz’deki hamlelerinde zorlanabilirdi.

Akdeniz’de Türkiye’yi boğmaya çalışanlara bir darbe de Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nden geldi.

KKTC’de yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimini, Kıbrıs’ta Rum’u değil Türkiye’yi işgalci görenler kaybetti!

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda, Ulusal Birlik Partisi’nin adayı Ersin Tatar Cumhurbaşkanı seçildi. Tatar’ın Cumhurbaşkanı olarak yaptığı ilk konuşmada verdiği mesajlar KKTC’deki seçimin ne kadar mühim olduğunu gösteriyor. Tatar şunlar söyledi: “Ne mutlu bize ki 74 Barış harekâtıyla devletimiz kurduk. Tüm dünyaya seslenmek istiyoruz. Bu egemenlik meselesi çok önemlidir. Çözüm modeli ne olursa olsun biz var olmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman bizim Türkiye ile bağımızı koparamayacaklar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar