İmdat çocuklarımız katlediliyor

Okula giderken, sokakta oynarken çocuklarımızı köpeklere kurban vermeye devam ediyoruz. Tanrılara insan kurban etme eski çağlarda olur diye biliyordum ama günümüz Türkiye'sinde tanrılara insan kurban etme devam ediyor. Koskoca...

Okula giderken, sokakta oynarken çocuklarımızı köpeklere kurban vermeye devam ediyoruz. Tanrılara insan kurban etme eski çağlarda olur diye biliyordum ama günümüz Türkiye'sinde tanrılara insan kurban etme devam ediyor.

Koskoca ülke, bir grup ruh hastasının ilah edindiği köpeklere teslim. Son kurban, 10 yaşındaki Emir Mete Durna. Dört gün önce Van'daki evinin bahçesinde top oynarken köpek saldırısı neticesi Emir Mete vefat etti. Köpek, Emir Mete'nin boğazı ısırıp parçalarken oradan geçmekte olan birinin köpeğe müdahalesiyle parçalanmaktan kurtulmuş ama boğazındaki derin ısırıklar sebebiyle kara toprağa verildi.

Köpeği sokağa salan kişi tutuklandı. Köpek de Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülmüş. Birkaç gün sonra başka çocuklarımızı parçalamak üzere sokağa bırakılır. Oysaki saldırgan köpek bulunduğu an itlaf edilmeliydi ama ne mümkün. Nerede o babayiğit yetkililer. Ben göremiyorum, gören varsa beni de haberdar etsin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar