Görüldü ki…

Evet, görüldü ki Recep Tayyip Erdoğan’a kör düşmanlık edenlerin bir Muharrem İnce’lik canı varmış!Mevzuyu kapatayım diyorum, başka konularda yazayım diyorum ama başımı nereye çevirsem ya...

Evet, görüldü ki Recep Tayyip Erdoğan’a kör düşmanlık edenlerin bir Muharrem İnce’lik canı varmış!

Mevzuyu kapatayım diyorum, başka konularda yazayım diyorum ama başımı nereye çevirsem ya Muharrem İnce’nin başlatmış olduğu hareketi yorumlayan bir video veyahut bir köşe yazısı görüyorum.

Geçen yazımda da yazdığım üzere, Muharrem İnce’nin şahsi sebeplerle CHP’den ayrılıp yeni bir hareket başlatmasının Recep Tayyip Erdoğan’a kör düşmanlık edenlerde bu kadar panik oluşturacağını tahmin etmiyordum.

Mâlûm güruhta İnce bu kadar panik oluşturuyorsa, ne yapmak istediğini bilen, şahsi değil de inandıkları değerler uğruna meydana inecek planlı programlı bir hareket aralarından çıkarsa bunları ABD bile kurtaramaz.

Ve en mühimi de, ABD’de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçiminin adaylarından ve eski ABD başkan yardımcılarından Joe Biden’ın de Başkan Erdoğan’ı devirme hayali suya düşer!

Ne diyor Biden

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 457 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 443 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar