FETÖ'cülere Fethullah çağrısı

Star Gazetesi Yazarı Yakup Köse'nin bugünkü (09.09.2022)''FETÖ'cülere Fethullah çağrısı'' başlıklı yazısı.

Fethullahçı Terör Örgütü mensupları, 15 Temmuz Anadolu'yu işgal teşebbüsleri akim kalınca şâyialar yaymaya başlamışlardı. 15 Temmuz'dan bir gün önce ''Şafakta basacaklar yatakta asacaklar'' diye tweetler atan FETÖ'cüleri halk meydanlarda basıp, asmak yerine adalete teslim edince FETÖ'cüler bir anda pirüpâk oldu! Tıpkı Batıcı Gezi Parkı Ayaklanması'nda ''Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş, sen hâlâ anlamadın mı? Hadi gel.'' diye tweetler atıp halkı ayaklanma teşvik eden bâgîlerin isyan bastırılınca tornistan edip ''Biz oradan geçiyorduk'' demeleri gibi.

Şâyet başarılı olsalardı ''Devrim yaptık'', ''Özgürlük getirdik'' diyeceklerdi. Başarılı olamayınca bir sürü yalan dolan. Biri de, ''Evet biz Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için ayaklandık, bu uğurda kan döktük ama başaramadık'' deme mertliğini gösteremiyor. Mahkemelerde envâi çeşit kıvırma figürlerini sergiliyorlar!

FETÖ terör örgütü mensupları 15 Temmuz'la alâkalı yönlendirmeleri, CHP'nin başına müstehcen kaset yoluyla atadıkları Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden yapıyorlar. Mâlûmunuz Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'a "Tiyatro", 15 Temmuz sonrası FETÖ'cülere karşı alınan tedbirlere de "Darbe" diyor. Görüldüğü üzere Kılıçdaroğlu bir tek FETÖ lideri Fethullah'a aşikâr olarak "Hocaefendi Hazretleri" demediği kaldı. Bunun dışında Kılıçdaroğlu FETÖ'nün terör dilini kullanmaktan çekinmiyor.

Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına atanmasını sağlayan, CHP'nin bir önceki Genel Başkanı Deniz Baykal'ın müstehcen kasetlerini medyaya servis eden gazeteci olarak bilinen Cevheri Güven adlı FETÖ mensubu, örgütünün yine bir 15 Temmuz yalanını servis etmiş. Bu sefer FETÖ'nün hedefinde, 15 Temmuz gecesi canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yayına bağlayıp, işgale karşı direnmesi için halkı meydanlara çağıran Erdoğan'ın sesini duyuran Hande Fırat var. Güya Hande Fırat 1 gün önce o dönemin MİT Basın sözcüsüyle görüşmüş.

FETÖ bu söylentiyle 15 Temmuz'u MİT'e yıkmaya çalışıyor. Böylece de "Tiyatro" söylemlerini temellendirdiklerini sanıyorlar.

FETÖ FETÖ'lüğünü yapacak da, yazılarımda hep bahsettiğim kör Erdoğan düşmanı olanlar da FETÖ'nün kuyruğuna takılıyorlar. Bunların arasında solcusu da var, Kemalist'i de var, devrimcisi de var, var oğlu var. Akıllarına, "Yahu biz ne yapıyoruz, FETÖ'nün peşine takılıp yalanlarını yayıyoruz" demek gelmiyor. Kör düşmanlık işte böyledir, gerçek düşmanı görmene mâni olur.

FETÖ'nün yalanlarını yalanlama gayretine girenler de abesle iştigal ediyorlar. Bırakın bulundukları lağım çukurlarında konuşup dursunlar.

FETÖ'cüler, lideriniz Fethullah 28 Şubat'ta dönemin Başbakan'ı merhum Necmeddin Erbakan'a "Beceremediniz, artık bırakın" diyerek cuntacılara teslim olması için çağrı yapmıştı. Ben de bu sözden mülhem, "FETÖ'cüler, 15 Temmuz'da beceremediniz itiraf edin, yalanı bırakın" diyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar