Fatih Altaylı görevini yapıyor

Bu muhbir rahat durmuyor. Bu sefer de, yaptığı televizyon programında Türkiye’de bulunan Suriyeli kardeşlerimizin ülkeyi işgal ettiğini söyleyerek halkı kışkırtmaya, toplum içerisinde kin ve nefret yaymaya çalıştı. Altaylı öznesi görevini yapıyor…

28 Şubat cuntasından hesap sorma cuntanın sadece asker kanadıyla sınırlı kaldı. Biliyorsunuz, onlara da müebbet hapis cezası verilip evlerine gönderildiler!

Darbeye zemin oluşturmak, halk nezdinde müdahalenin meşruluğunu sağlamak için yalan ve kışkırtıcı yayınlar yapan cuntanın medya ayağına ise hiç dokunulmadı. O dönem köşelerinde Müslüman Anadolu halkına söven, aşağılayanlar hâlâ yazmaya devam ediyorlar ve hâlâ fırsatını bulduklarında sopa göstermekten de geri durmuyorlar.

Genel yayın yönetmeni oldukları medya kuruluşlarında attıkları manşetlerle, yaptırdıkları haberlerle hedefe koydukları insanlardan bir kısmı bunalıma girip intihar etti bir kısmı da hapse girdi. Özgürlüklerine 20 yıl sonra kavuşanlar oldu. 

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum