Biden'ın beygiri olmayın

Dedeleriniz İngiliz’in beygiri oldular ama yaranamadılar ve ülkeyi batırdılar, siz de aynı rezil yoldasınız; yem torbalarındaki yeşillikler ABD dolarının yeşili, yiyen hayrını görmedi!..

ABD’de başkanlık seçimini Joe Biden’ın kazandığı ilan edildi. Hâlen ABD Başkanı olan Donald Trump ise oy sayımında hile yapıldığı iddiasında. Dünyanın dört bir tarafına bombalar eşliğinde Demokrasi ihraç eden ABD’de Demokrasi tartışılıyor, Başkan Trump sansüre uğruyor.

Başkanlığı ilan edilen Biden çocuk tacizcisi bir sapık. Demokrasi böyle bir şey işte, bir sapığı allayıp pullarlar ve başınıza seçtirilirler.

Her türlü melaneti yapmalarına, desise çevirmelerine rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı deviremeyenlerin son umudu Joe Biden. Hatırlarsanız Biden’ın yaptığı bir konuşmada Erdoğan’a karşı geçmişte yaptığı gibi muhalefeti destekleyeceğini söylemişti: “Erdoğan’ın bedel ödemesi lazım. Benim (geçmişte) yaptığım gibi halihazırda mevcut durumdaki (muhalefet) liderliğindeki unsurlarla doğrudan temasa geçip Erdoğan’ı yenmeleri için onların daha güçlü bir konuma getirmeli ve onlardan daha fazla yarar sağlamaya çalışmalıyız. Darbeyle değil ancak seçim süreciyle.”

Türkçesi: “Türkiye’deki unsurlarımızdan FETÖ üzerinden darbeyle Erdoğan’ı devirmeye çalıştık olmadı, halk izin vermedi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar