Akşener'i kim lâl etti?

Mâlûmunuz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve avenesi gittikleri her yerde hâdise çıkartıyorlar. Âdeta yurt çapında ''Fitne gezileri'' düzenliyorlar; cümlenin başındaki ''Âdeta''...

Mâlûmunuz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve avenesi gittikleri her yerde hâdise çıkartıyorlar. Âdeta yurt çapında ''Fitne gezileri'' düzenliyorlar; cümlenin başındaki ''Âdeta'' zarfını kullanmam abes oldu. İYİ Partililer, ''Âdeta'' değil kelimenin tam mânâsıyla Anadolu'da ''Fitne gezileri'' yapıyor!

Gittiği yerlerde halkı azarlayan, kavga eden, kışkırtan Akşener son ''Fitne gezisi''ni Bingöl'de gerçekleştirdi. Bu seferki ''Fitne gezisi'' unutulmayacak, Anadolu halkının derin hafızasına kazınan bir rezaletle anılacak bir ''Fitne gezisi'' oldu. Akşener ve beraberindeki güruh Bingöl'de dolaşırken bir şehidin ağabeyi Akşener'e, CHP/HDP-PKK ile yaptığı ittifaktan dolayı sözlü olarak tepkisini gösterdi.

Akşener'in has adamlarından Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Akşener'e haklı tepkisini gösteren şehid ağabeyinin boynunu koluyla sıkıştırıp ''Senin bacını ...'' diye sinkaflı sövdü.

İlk başta şehidin kız kardeşine sövme

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.273 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar