Aklı olan kamyondan atlar

Sürekli aynı şeyi yazıyor gibi olacağım ama durumun vahâmeti bunu gerektiriyor. Recep Tayyip Erdoğan kör düşmanlığında birleşenlerin ruhî sağlıkları gün geçtikçe...

Sürekli aynı şeyi yazıyor gibi olacağım ama durumun vahâmeti bunu gerektiriyor. Recep Tayyip Erdoğan kör düşmanlığında birleşenlerin ruhî sağlıkları gün geçtikçe kötüleşiyor. Duygu kontrolleri kalmadı. Üstelik bu vahim hâl tabandan tavana mâlûm güruhun her katmanında görülüyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimine günler kala kazanma umutları azaldıkça histeri içerisinde birbirlerine dahil herkese saldırıyorlar.

Bir an durup, ''Yahu, karşımızda 20 yıldır iktidarda olan birisi var. Bu uzun süre zarfında halk nazarında onun yıpranması, biz muhalefetin ise yeni bir umut olması gerekirken nasıl oluyor da hâlâ anketlerde birinci olabiliyor? Biz muhalefet olarak nerede hata yapıyoruz, bu kadar parti bir araya geldik ama Cumhurbaşkanlığını kazanacak orana ulaşamıyoruz, neden?'' diye hâl muhasebesi yapmaları gerekirken tertip ettikleri düzmece hâdiselerle veya yalanlarla kitlelerini bir arada tutmaya çalışıyorlar.

En son İP'in İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlandı yalanınd

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar