ABD vizesi iptal edilmiş Amerikancı

ABD ile İran’ın kanlı ortaklıklarını biz uydurmuyoruz, kendileri aleni söylüyorlar. Pazartesi günkü yazımda İran’ın eski Cumhurbaşkanlarından Mahmud Ahmedinejad’ın, Afganistan’ı ve Irak’ı işgal ederken size bu kadar yardım ettik ama siz bizi şer odağı gösteriyorsunuz diye ABD’ye sızlanmasını yazmıştım.

Ahmedinejad’ın dilinden İran’ın emperyalist ABD’ye ağlamasını ve sitemini bir kez daha hatırlatayım: “Biz Afganistan’da ABD’ye yardım ettik. Sonra Irak’ta da yardım ettik. Buna rağmen Bush kibirlenip bizi kötülüklerin şer odağı olarak suçluyor.”

İran’ın, ABD’nin İslâm coğrafyasında gerçekleştirdiği işgallerde erketelik yaptığını ama kullanıldıktan sonra bir kenara atıldığını salya sümük ağlayarak itiraf edince “Amerikancı, ABD’nin köpeği olmuyor” ama bizler, kurduğu çetelerle çoluk çocuk demeden öldüren Kasım Süleymani’nin öldürülmesine sevinince “Amerikancı, ABD köpeği” oluyoruz; ört ki ölem! 

Kasım, tecavüz ettiği bir Müslüman kadın tarafından da öldürül

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlık kazandı 29 Mayıs 2023 | 458 Okunma Kılıçdaroğlu'nu helalleşmeye kim mahkum etti? 26 Mayıs 2023 | 424 Okunma Osman Kavala kim? 22 Mayıs 2023 | 3.272 Okunma Karar ver Kılıçdaroğlu 19 Mayıs 2023 | 444 Okunma Sifona su yetmeyecek 15 Mayıs 2023 | 1.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar