Şimdi de Rusya’nın yanında yer alabilirsiniz!

Türkiye’nin karşısında kim olursa olsun, onların yanında yer almak için sabırsızlandığınızı tecrübeyle biliyoruz. Daha dün Türkiye’ye karşı bin bir engel koymaya çalışan...

Türkiye’nin karşısında kim olursa olsun, onların yanında yer almak için sabırsızlandığınızı tecrübeyle biliyoruz. Daha dün Türkiye’ye karşı bin bir engel koymaya çalışan AB’yle bir olup, koro halinde Türkiye’ye karşı Avrupa’nın şartlarını savunduğunuz, Ortadoğu meselesinde; Mısır’da Sisi’nin, Suriye’de Esed’in, Irak konusunda İran’ın, terör meselesinde PKK’nın yanında durduğunuz gibi şimdi de pekâlâ Rusya’nın ve Putin’in sözcülüğünü yapabilirsiniz.

Türkiye’nin tahakküm geleneğinin bütün kadroları; şimdi bütün ümitlerini bir dış politika sorunu vesilesiyle ülkenin bir şekilde sarsılmasına sebep olma ihtimali olan şeylere bağlamış görünmektedirler.

Kendileri için bir iktidar alanı yaratabilecek her fırsatı kovalamakta herhangi bir ahlaki endişeden uzak olduklarından, zaman zaman bu hayalle BAAS rejiminin peşinde koşmalarıyla PKK katillerinin arkasına düşmekten çekinmemeleri arasında bir fark yoktur. Bunun için de Putin’in Suriye politikasının kendileri için bir çare olacağını düşünmelerinin nedeni gayet açıktır.

Otokratlar el ele

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Veda zamanı 26 Nisan 2021 | 687 Okunma Yarın ayın kaçı? 22 Nisan 2021 | 410 Okunma Sistem değişti de ne oldu! 19 Nisan 2021 | 211 Okunma Reel sektörün dinamizmine uygun para politikası 15 Nisan 2021 | 103 Okunma Karadeniz barışı 12 Nisan 2021 | 128 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar