O adama 12 bin sığırı nasıl verdiniz

HÜRRİYET Gazetesi’nin Denizbank’la birlikte düzenlediği “Tarım Zirvesi” için Kars Kültür Merkezi’ndeyiz... Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Çağlar Göğüş ve Denizbank...

HÜRRİYET Gazetesi’nin Denizbank’la birlikte düzenlediği “Tarım Zirvesi” için Kars Kültür Merkezi’ndeyiz... Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Çağlar Göğüş ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’ten sonra kürsüye çıkan Kars Valisi Rahmi Doğan, şu izlenimini paylaştı:

- 2 yıldır Kars’tayım. Bu salonu ilk kez böyle kalabalık görüyorum. Balkon dahil her taraf dolu, ayakta izleyenler bile var.

Ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dış dünyaya dönük siyasi mesajını şu deyimle verdi:

- “Aman ha, etliye, sütlüye karışma” denirdi. Biz etliye de, sütlüye de karışıyoruz, karışacağız.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, köyünde, kasabasında hayvancılıkla uğraşan ailelere 300’er baş koyun projesini Kars’ta da özetledi:

- 300’er baş koyunu ücretsiz dağıtacağız. O koyunlar birer yavru verecek. Kuzuları devlet satın alacak. Köylü para kazanacak, ülkemizin hayvan varlığı artacak Koyunları verdiğimiz evin kadınına asgari ücret ödeyip, sigortasını yapacağız. İlaç, yem desteği de vereceğiz. O bedelleri kuzuları satın alırken düşeceğiz.

Salonda alkış koptu, Fakıbaba sürdürdü:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Güvenli bölge’deki 1 milyon konuta 26.4 milyar dolar gerekiyor 28 Eylül 2019 | 2.415 Okunma Montajı bile 300 milyon euro 16 Eylül 2019 | 253 Okunma Japonlar 2.4 milyar lira yatırdı, boyada bölgesel güç olacak 15 Eylül 2019 | 441 Okunma Arsa verilsin tesis inşaatına 150 milyon lirayı biz buluruz 13 Eylül 2019 | 141 Okunma 20 milyon atık pet şişeden çamaşır makinesi kazanı yaptı 09 Eylül 2019 | 293 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar