ABD’ye 1000’inci ‘Golden’ gidiyor

KENDİLERİNİ “60 üstü kadınlar” diye tanımlayan Edna Surujon ve Toni Hananel ile Bozburun’daki MiaMai’de karşılaştım. Surujon ve Hananel, “Adımız kaçakçıya...

KENDİLERİNİ “60 üstü kadınlar” diye tanımlayan Edna Surujon ve Toni Hananel ile Bozburun’daki MiaMai’de karşılaştım.

Surujon ve Hananel, “Adımız kaçakçıya çıktı” diye söze girip sürdürdü:

- Biz ABD’ye Golden Retriever cinsi köpek gönderiyoruz. Herşey yasal ama hakkımızda şikayetler oldu. Adımız köpek kaçakçısına çıktı.

Surujon, haklarındaki suçlamalardan bir başkasını aktardı:

- Bizim köpeklerle uyuşturucu gönderdiğimizi iddia edenler de oldu. Narkotik şubeye gittik, veteriner köpeklerin midesinde uyuşturucu taraması yaptı. Ayrıca, gönderdiğimiz köpeklerin laboratuvarlarda araştırma için kullanıldığı iddiası da ortaya atıldı.

Maceraya sokak hayvanlarını beslemekle girdiklerini belirtti:

- Biz “pet shop”tan hayvan almayız. Sokak hayvanlarını besler, barınaklardaki köpeklere yemek götürürdük.

Yasemin Baban’la tanıştıktan sonra sokak ve barınaklardan aldıkları Golden Retriever cinsi köpekleri ABD’ye göndermeye başladıklarını kaydetti:

- Yasemin Hanım, eşini çok genç yaşta kaybetmiş. Çocuğu da yok. Varını yoğunu hayvanlara harcıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Güvenli bölge’deki 1 milyon konuta 26.4 milyar dolar gerekiyor 28 Eylül 2019 | 2.416 Okunma Montajı bile 300 milyon euro 16 Eylül 2019 | 255 Okunma Japonlar 2.4 milyar lira yatırdı, boyada bölgesel güç olacak 15 Eylül 2019 | 442 Okunma Arsa verilsin tesis inşaatına 150 milyon lirayı biz buluruz 13 Eylül 2019 | 143 Okunma 20 milyon atık pet şişeden çamaşır makinesi kazanı yaptı 09 Eylül 2019 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar