Bu gidişin bir dönüşü var...

“Yolda araba arıza yapsa da tamirci gelmiş çalıştırmıştı. Ama bu gidişin bir de dönüşü vardı...” İftar daveti sebebiyle hareket ettiğimiz köye yolda aracımız arıza yapsa da...

“Yolda araba arıza yapsa da tamirci gelmiş çalıştırmıştı. Ama bu gidişin bir de dönüşü vardı...”
 
İftar daveti sebebiyle hareket ettiğimiz köye yolda aracımız arıza yapsa da tamirci gencin yardımıyla ulaşmıştık... Hoş da bir karşılama oldu gerçekten.
Hava güzel ve sıcak olduğu için evin içine değil dışarıda bahçeye sofra kurmuşlardı.
Temiz köy havasının etkisiyle etrafa yayılan nefis yemek kokuları iştahımızı bir kat daha artırıyordu. Sofrada yok yoktu, çok güzel donatılmıştı. Her şey doğal ve bizzat köyde yetişen katkısız gıdalardı.
Akşam ezanını dinledikten sonra büyük bir iştah ve neşe içinde iftara başladık. Ev sahibi yemekten sonra çay içmemizi, teravihi orada kılmamızı; hatta sahuru da yapıp ertesi gün İnegöl’e dönmemizi söylüyordu. Biz ısrarla teşekkür ederek sadece çay içip teravihi İnegöl’de kılmak istediğimizi söyledik.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Günümüzde yaşanmış hatıralar 25 Mart 2024 | 98 Okunma Köyde market tavuğu mu? 05 Ocak 2024 | 142 Okunma İlle vatan ille vatan 04 Ocak 2024 | 68 Okunma "Köylüme selam söyle" 03 Ocak 2024 | 92 Okunma İlaç gibi sohbet 02 Ocak 2024 | 121 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar