Rapor isteyip uçağa almadılar!..

Not: Okuyucumuzun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Başakşehir Şubesiyle ilgili yaşadığı sorunla aynı gün yakından ilgilenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya...

Not: Okuyucumuzun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Başakşehir Şubesiyle ilgili yaşadığı sorunla aynı gün yakından ilgilenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya Hanımefendiye ve Başakşehir Şubesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz...

Ordu’dan İstanbul’a THY ile dönmek üzere OGU Havalimanına giderken bir önceki hava yolculuğunda oksijenimin düşmesi durumu sebebiyle temkinli davranmak istemiştim.
Check in işlemlerimi internet üzerinden yaptığım için biniş kartımı almak için gittiğimde görevliye önceki durumumu anlatıp sordum: “Oksijen tüpüm var. Bu tüpümle birlikte seyahat edebiliyor muyum?”
Görevli, telsizle bir yerler ile konuştu. Sonra oksijen tüpümü uçağa alamayacaklarını söyledi. Bunun üzerine ben de hiç sorun çıkartmadan tüpün havasını indirip bagaja verebileceğimi, ihtiyaç hâlinde uçakta bulunan tüpten yararlanabileceğimi belirttim ama sürpriz bir talimatla karşılaştım.
Çünkü bu defa içeriden gelen cevapta beni de uçağa alamayacaklarını uçağa binebilmem için raporumun olması gerektiğini açıkladılar.
Bu da nereden çıkmıştı!.. Her nefes darlığı hastası uçağa binerken rapor mu alması gerekiyordu? Oksijen tüpünden söz etmeseydim bana bu raporu soracaklar mıydı? Bu karar da nereden çıkmıştı? Şimdi ben bu kısa zamanda bu hasta hâlimde havalimanında nereden rapor alacaktım? Ne raporu alacaktım? Uçağıma nasıl yetişecektim?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Günümüzde yaşanmış hatıralar 25 Mart 2024 | 98 Okunma Köyde market tavuğu mu? 05 Ocak 2024 | 142 Okunma İlle vatan ille vatan 04 Ocak 2024 | 68 Okunma "Köylüme selam söyle" 03 Ocak 2024 | 92 Okunma İlaç gibi sohbet 02 Ocak 2024 | 121 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar