Sinan Gümüş de Bruma altın mı!

Podolski gidiyor, Sabri, Sinan, Josue gidici gibi. Etti 4... AhmetSemih ikilisi olur mu? Yok. Linnes? Dün iyiydi ama o kadar mütevazı ki, kimse tutmuyor. Etti en az 6... Kulübe? Kimse yok. Cenk diyor ki, bir kaleci bile lazım. Kaç hakiki transfere ihtiyaç...

Podolski gidiyor, Sabri, Sinan, Josue gidici gibi. Etti 4... AhmetSemih ikilisi olur mu? Yok. Linnes? Dün iyiydi ama o kadar mütevazı ki, kimse tutmuyor. Etti en az 6... Kulübe? Kimse yok. Cenk diyor ki, bir kaleci bile lazım. Kaç hakiki transfere ihtiyaç var? Bir takım kadar. Mümkün mü?

U17’deki milli çocuklar için çok erken. Daha Bruma bile büyümedi!

Ne olacak peki?

Tek umut Tudor’un yepyeni helva yapabilmesi. Ben umuyorum mesela. “Galatasaray Pilavı” içinse daha fazla malzeme gerekiyor.

İlk tehlike 21’de Sinan’ın kafası. Hakemin atladığı korner. Yine Sinan, direkte. 

Top yapamayan rakibe karşı ilk yarı Galatasaray tek başına oynadı, kale küçük geldi! Küçük Josue için bir falsoyla ebat yetti de arttı.

2. yarı Bruma’nın koşup ne yapacağını bilemediği atak ve Sneijder şutunda Göçek’in vermediği penaltıyla parladı. 10 kişi arasından Thiam’a da seri kafa gollerinden birini nasip etti Galatasaray! Antep o an dirildi ve 3-4 gol kaçırması için yetti. Duran Sneijder’e de duran top yetti. 3’üncülük umuduyla.

Galatasaraylılar, Muslera hariç, gidecek kimseye üzülmemeli. Başta Podolski. Wagner Love olsa, üzül!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Komple saldırı mı komplo tezgâh mı? 05 Ekim 2018 | 4.356 Okunma Bundan böyle, Aznavour da yok! 02 Ekim 2018 | 171 Okunma İnci Sokağı'ndaki kız! 30 Eylül 2018 | 170 Okunma Fransa başbakanıydı… Barselona başkan adayı oldu! 28 Eylül 2018 | 223 Okunma Ajax'tan takasa, Avrupa'nın Pers seferi! 26 Eylül 2018 | 123 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar