Bırakın bakalım, nereye varacak bu işin sonu!

Yeni Şafak’ta Cihat Arpacık imzasıyla (yine) “önemli bir haber” yayınlandı. Buna göre, bir zamanların çok özel savcısı Zekeriya Öz, “Uyuşturucu baronu Çetinkaya’dan...

Yeni Şafak’ta Cihat Arpacık imzasıyla (yine) “önemli bir haber” yayınlandı.

Buna göre, bir zamanların çok özel savcısı Zekeriya Öz, “Uyuşturucu baronu Çetinkaya’dan 40 milyon Avro himmet-rüşvet alınıp Cemaat-Fetö’ye aktarılmasında aracı olmuş”tu!

O süreçte, 2010 yaz aylarında “Öz defalarca Maltepe Cezaevi’ne gitmiş… Çete üyelerine tahliye, silah, yurtdışına çıkış imkânı sağlanması”nda rol oynamıştı!

Ayrıca “Mafya lideri, Öz sayesinde 3. Havalimanı arazisi civarında araziler kapatmış”tı!

“Öz o 40 milyon Avroyu sağlayınca Cemaat-Fetö’de çok takdir edilen biri haline gelmiş”ti!

“Öz’ün sayesinde tahliye edilen, fırsat ve imkân bulan uyuşturucu tacirleri zehir trafiklerini sürdürmüş”tü!

***

Bu haliyle büyük haber tabii.

Sadece “epey gecikmeli” haliyle.

Misal, 2010 yaz aylarında böyle bir haber ortaya çıksaydı, nerede çıkabilirdi?

Misal, “40 milyon Avroluk bir para transferi, trafiği” nasıl olur da fark edilmezdi?

***

O sıra Savcı Öz, Ergenekon gibi çok önemli işleri yürütüyor.

Yani bugün “2010’de uyuşturucu patronuna kıyaklar yaptığı, ondan 40 milyon Avro gibi bir paranın Hizmet’e Himmet diye aktarılmasında aracı olduğu, arazi yağmasında rol aldığı, uyuşturucu çetesi elemanlarını tahliye ettiği, silah, pasaport temininde etkili olduğu haberi” ortaya çıkan Savcı, o sıra fevkalade itibara sahip.

Şu anda Türkiye’de Temiz Eller Operasyonu yapılıyor, niye ona durmadan vuruyorsunuz… Bırakın bakalım nereye varacak bu işin sonu, diye iktidar medyasının da manşetler attığı günler!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Komple saldırı mı komplo tezgâh mı? 05 Ekim 2018 | 4.358 Okunma Bundan böyle, Aznavour da yok! 02 Ekim 2018 | 173 Okunma İnci Sokağı'ndaki kız! 30 Eylül 2018 | 170 Okunma Fransa başbakanıydı… Barselona başkan adayı oldu! 28 Eylül 2018 | 227 Okunma Ajax'tan takasa, Avrupa'nın Pers seferi! 26 Eylül 2018 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar