Bir mümin olarak hiç öyle şey olur mu Mümin!

Cumhurbaşkanı kürsüde “28 Şubat neyin” diye feveran ederken… Siyasi görüşleriyle ve yeri geldi mi başkaları için söyledikleriyle mutabık olmasam da, hiç olmazsa erkeklerin arazi olduğu o...

Cumhurbaşkanı kürsüde “28 Şubat neyin” diye feveran ederken…

Siyasi görüşleriyle ve yeri geldi mi başkaları için söyledikleriyle mutabık olmasam da, hiç olmazsa erkeklerin arazi olduğu o günlerde “28 Şubat duruşu” takdir edilmiş bir kadın siyasetçi “kasetle” vurulmak istendi.

O vakitler onunla çok yakın olmuş bir “medya ailesi”nin yanı başında, “eski cemaatçi” denen bir zat tarafından.

Şimdi zaten bu “dönüşler”, oradan oraya savruluşlar filan çok baş döndürücü; kimilerinin “ilkesi, pusulası” nedir diye çok ibret dolu.

Bir de şu var Hocam.

 

***

 

“Onun kaseti var” diyen beyefendi, savcılıkta verdiği bir ifade sonrası “garanti”vermiş:

“Şimdi ben görüntüyü seyrettim demiyorum. Etmedim. Bir mümin olarak etmedim diyorum. Montaj olacağı kanaatiyle söylüyorum. Yani bir mümin bir görmediği bir şey söyleyebilir mi? O iftira olur. Ama bugüne kadar yapılanlardan çıkış yaparak böyle bir şeyin montaj olacağını zaten vicdanen de söylüyorum. Seyretmedim de yani.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Komple saldırı mı komplo tezgâh mı? 05 Ekim 2018 | 4.356 Okunma Bundan böyle, Aznavour da yok! 02 Ekim 2018 | 171 Okunma İnci Sokağı'ndaki kız! 30 Eylül 2018 | 170 Okunma Fransa başbakanıydı… Barselona başkan adayı oldu! 28 Eylül 2018 | 223 Okunma Ajax'tan takasa, Avrupa'nın Pers seferi! 26 Eylül 2018 | 123 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar