Bir efsane böyle bitti!

Öyle söylentilerle, anılarla değil, Cumhurbaşkanı bizzat kendi ağzından “AKP iktidarının bir büyük efsanesi”ni de tamamen bitirdi.Artık kesin biçimde, ilk ağızdan biliyoruz ki… 1 Mart...

Öyle söylentilerle, anılarla değil, Cumhurbaşkanı bizzat kendi ağzından “AKP iktidarının bir büyük efsanesi”ni de tamamen bitirdi.
Artık kesin biçimde, ilk ağızdan biliyoruz ki…


1 Mart 2003’te, ABD neo-muhafazakârlarının, Evangelist şahinlerin, Likud İsrail’inin, Likud yanlısı ABD merkezlerinin, Bush-Cheney-Perle gibi işgalcilerin, küresel sermayenin, Hürriyet gibi BBM’nin (yani Büyük Beyaz Medya’nın), BBS yani Büyük Beyaz Sermaye’nin, Türkiye’yi tehdit eden ABD’li ve küresel sermayenin istediği Irak’ı işgal ve Türkiye’nin 62 bin ABD askeri tarafından “fiilen istila” tezkeresinin geçmesini “Dönemin Müstakbel Başbakanı” da çok istemiş!

***

Başka bir açıdan söylersek…
Başta AKP’ye oy verenler, Müslüman dünyası ve Türkiye’nin muhafazakâr-inançlı insanları, ama milliyetçiler, solcular da dahil, o zamanki kesin anketlere göre “Türkiye’nin en az yüzde 80’inin karşı olduğu” ve Meclis’in de kabul etmeyerek bir bakıma bu arzuya uyduğu Tezkere’yi, “Dönemin Müstakbel Başbakanı” çok istemiş!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Komple saldırı mı komplo tezgâh mı? 05 Ekim 2018 | 4.358 Okunma Bundan böyle, Aznavour da yok! 02 Ekim 2018 | 173 Okunma İnci Sokağı'ndaki kız! 30 Eylül 2018 | 170 Okunma Fransa başbakanıydı… Barselona başkan adayı oldu! 28 Eylül 2018 | 227 Okunma Ajax'tan takasa, Avrupa'nın Pers seferi! 26 Eylül 2018 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar