Bir de bu enkaz var!

Seçim akşamı; sandıklar açılmaya başlanmış ama yayın yayın yasağı var henüz. “Tarafsız” bir TV kanalı. Biri az gadre uğramış olsa da kadim bir “iktidar...

Seçim akşamı; sandıklar açılmaya başlanmış ama yayın yayın yasağı var henüz.

“Tarafsız” bir TV kanalı.

Biri az gadre uğramış olsa da kadim bir “iktidar gazetecisi.”

Diğeri merkez medyada, “muhalif.”

 

***

 

Belli ki o sırada Anadolu Ajansı manipülasyondan başını alamıyor; biz vatandaşlar göremiyoruz ama “ilk sonuçlar” iktidarı cilalıyor; artık tek başına mı istersin, anayasa yapacak çoğunluk mu, başkanlık sistemi mi, dile AA’dan ne dilersen!

Bunun adı kamu yayın kuruluşu.

Yani milletin, halkın malı.

Özel menfaatlerin etkisinde kalabilecek özel yayıncılar karşısında, halkın doğru, dürüst, hakkaniyetli bilgi alma hakkının kaynağı olması gereken şey!

Neyse, o zaten kaymış da…

Benim kulağım ve gözüm, ağırbaşlı, çokbilmiş, cahil insanlar karşısında dünyanın ve ülkenin tüm bilgisine, sağduyusuna, akilliğine sahip iki arkadaşta.

O sırada öyle bir imtiyaz sahibi, öyle özeller ki…

Kimsenin görmediği “seçim sonuçları”nı görüyorlar.

Kimsenin yapamayacağı yorumu yapma gücünü haizler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Komple saldırı mı komplo tezgâh mı? 05 Ekim 2018 | 4.358 Okunma Bundan böyle, Aznavour da yok! 02 Ekim 2018 | 173 Okunma İnci Sokağı'ndaki kız! 30 Eylül 2018 | 170 Okunma Fransa başbakanıydı… Barselona başkan adayı oldu! 28 Eylül 2018 | 227 Okunma Ajax'tan takasa, Avrupa'nın Pers seferi! 26 Eylül 2018 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar