Bir bumerang ninnisi: Atem tutem men seni!

Dink Suikastı etrafında şimdi “İki polis merkezi”nin birbirini suçlamasını, “Havuz medyası” ile “Paralel medya”nın haberlerini birlikte okumak çok öğretici: Dink...

Dink Suikastı etrafında şimdi “İki polis merkezi”nin birbirini suçlamasını, “Havuz medyası” ile “Paralel medya”nın haberlerini birlikte okumak çok öğretici:

Dink Suikastı, polisin sadece ihmali değil, adeta “bilgisi” dahilinde örgütlenmiş.

İkisi de bir ötekini suçlayarak bunu anlatıyor.

Başka üniformalı-üniformasız unsurlar da vardır mutlaka!

Sorunumuz “hangi polis merkezi”nin, “iki paralel”den hangi çizginin, yoksa ikisinin birden mi sorumlu olduğunu bulmak!

Bunu da birbirleri için dediklerinden birini seçerek değil, her ikisinin bir öteki için söylediklerini birleştirerek anlayabileceğiz!

***

13 yıllık iktidar var; 10 yılını “Paralel” dedikleriyle “yürüterek” geçirmiş.

Şimdi o yılları suçluyor ama kendi hiç yokmuş, iktidarda “bir terör örgütü” varmış da sonra AKP onu temizlemeye yeni gelmiş gibi.

Karşı konuşlanan, biri “iktidarın polisi” olarak güçlü, diğeri şimdi “Paralel terör örgütü” olarak görevden içeri alınmışların “birlikte” çalıştığı dönemde öldürüldüDink.

“İktidar polisi, yargısı, medyası”nın şimdi “esas sorumlu” diye suçladığı Ramazan Akyürek, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ile kalmamış, bizzat önceki Başbakan“bütün Emniyet’in İstihbarat Daire Başkanı” yapmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Komple saldırı mı komplo tezgâh mı? 05 Ekim 2018 | 4.358 Okunma Bundan böyle, Aznavour da yok! 02 Ekim 2018 | 173 Okunma İnci Sokağı'ndaki kız! 30 Eylül 2018 | 170 Okunma Fransa başbakanıydı… Barselona başkan adayı oldu! 28 Eylül 2018 | 227 Okunma Ajax'tan takasa, Avrupa'nın Pers seferi! 26 Eylül 2018 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar