Allah şahittir ki...

Zaman’ın polis ordusuyla basılıp çalışanların sokağa atılma, hırpalanma, gazlanma ve el koyulma sebebini Savcı şöyle açıklamış: “FETÖ faaliyetlerine katılmak, meşru göstermek...

Zaman’ın polis ordusuyla basılıp çalışanların sokağa atılma, hırpalanma, gazlanma ve el koyulma sebebini Savcı şöyle açıklamış:

“FETÖ faaliyetlerine katılmak, meşru göstermek, propagandasını yapmak.”

Bu zamanda her yayını, her insanı böyle şeylerle suçlayabilirsiniz; çünkü her yanımız “terör örgütü, casusluk faaliyeti!”

Diyelim ki, “öyle!”

Gel böyle:

 

***

 

Zaman’ın 25’inci kuruluş yıldönümü.

Öyle zaman tünelinde bir zaman değil. Osmanlı’nın son günleri, Cumhuriyet’in ilk günleri değil.

Matbaanın bu topraklara girişi sırasında hiç değil!

Topu topu üç, dört yıl önce.

Dönemin Başbakanı ile Zaman Genel Yayın Yönetmeni, birlikte, iri-sarı bir çerçeve içindeki gazete nüshasını gururla gösteriyorlar konuklara, tüm millete, bütün dünyaya:

“Demokrasinin Zaferi.”

Muzaffer olan AKP ve Başbakan elbette. Başlığı atan da işte o gün o manşeti basan, bugün ise basılan “terör örgütü şeyi.”

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Komple saldırı mı komplo tezgâh mı? 05 Ekim 2018 | 4.358 Okunma Bundan böyle, Aznavour da yok! 02 Ekim 2018 | 173 Okunma İnci Sokağı'ndaki kız! 30 Eylül 2018 | 170 Okunma Fransa başbakanıydı… Barselona başkan adayı oldu! 28 Eylül 2018 | 227 Okunma Ajax'tan takasa, Avrupa'nın Pers seferi! 26 Eylül 2018 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar