Yeni Türkiye’de “Demokratik Kayyum” dönemi!..

AKP Genel Başkanı Ağrı mitinginde müjdeli bir ses tonuyla açıkladı:-Ağrı’yı kayyumla çok güzel bir yere getirdik. Şimdi daha da iyi bir noktaya taşıyacağız…Bu sözleri kayyum atanan...

AKP Genel Başkanı Ağrı mitinginde müjdeli bir ses tonuyla açıkladı:
-Ağrı’yı kayyumla çok güzel bir yere getirdik. Şimdi daha da iyi bir noktaya taşıyacağız…
Bu sözleri kayyum atanan diğer kentlerde de aşağı yukarı aynı sözcüklerle tekrarlıyor… Aslına bakarsanız yalnızca kayyum atanan kentlerde değil, başta ülkenin başkenti olmak üzere belediye başkan adayları, belediye meclis üyeleri için de “Kazansa da teslim etmeyiz, açığa alırız” türünden sözler söyledi!.. Neye dayanarak söyledi peki?..
-Muhalefet listelerinde PKK’lı adaylar olduğu gerekçesiyle!..
Liderinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha da ileri giderek terör örgütleri ile irtibatı bulunduğunu iddia ettiği 378 meclis üyesi adayı ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
Bu meclis üyesi adayları seçilmeleri halinde açığa alınacak!..
Bu adaylar hakkında mahkumiyet kararı var mı? Yok! Zaten olsaydı, savcılıklardan temiz kağıdı alamazlar, YSK tarafından zorunlu olarak elenirlerdi!.. Peki, başka ne var?.. Hürriyet ve Sabah gazetelerinin geçenlerde bir skandala imza atarak “CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin PKK ile bağlantılı adayları” başlığı ile isimlerini TC kimlik numaralarını yayınlayarak teşhir ettiği, hedef gösterdiği yüzlerce aday hakkında bal gibi “istihbarat”  kokan haberi var!.. Sabah Gazetesi bununla da yetinmeyerek ilgili kişilerin fotoğraflarını da yayımladı!..
Öncelikli soru; bu haber bu gazetelere nasıl, kimin eliyle servis edildi?.. İkincisi ise bunun adı dünyanın her yerinde “fişleme” olarak geçer!..
-O adaylar şimdi yargıya başvurma yolunda!..

Kara komedinin böylesi!.. Tabii bu “hedef gösterme” çirkinliğinden sonra ülkenin “kara komedi” tarihine altın harflerle geçecek durumlar su yüzüne çıkmaya başladı!..
Mesela, hede...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar