Tecavüz ve Sübyancılığın tiksindirici halleri!..

Okuyunca affınıza sığınarak yazıyorum, “OHA” demişim!.. Mısır’ın ünlü muhafazakar avukatlarından Nabih al-Wahsh katıldığı bir televizyon programında aynen şöyle dedi:Sokakta...

Okuyunca affınıza sığınarak yazıyorum, “OHA” demişim!..
Mısır’ın ünlü muhafazakar avukatlarından Nabih al-Wahsh katıldığı bir televizyon programında aynen şöyle dedi:
Sokakta poposunun yarısı görünen bir kız gördüğünüzde mutlu mu oluyorsunuz?..
Buraya kadar “eh, demek ki adam yırtık pırtık kotla gezinilmesinden hoşlanmıyor, onun görüşü de bu” diyebilirsiniz. Ama herif-i naşerif orada bırakmayıp şöyle devam ediyor:
-Ben diyorum ki, bir kız o şekilde dolaştığında ona cinsel tacizde bulunmak ve tecavüz etmek vatani bir görevdir!..
Herif düpedüz ülkenin ne kadar cinsel açıdan sorunlu erkeği varsa sokaklarda kadınlara tecavüze davet ediyor, üstelik bunu “vatani görev” olarak ilan ediyor, iyi mi!.. Haberi büyük bir mide bulantısıyla okuduktan sonra “Ne memleketler, ne insanlar var şu dünyada” dedim… Sonra kendi ülkemi düşündüm; daha dün haber merkezlerinin havuzuna düşen araştırmayı gördünüz mü? Altınbaş üniversitesi, Yüksek Öğretim Kurumu’nun(YÖK) isteği üzerine cinsel Taciz ve saldırı Birimi Kurmuş. Bu birimin araştırma sonuçlarını veriyorum, sıkı durun:
-Türkiye’de yaşayan kadınların yüzde 41’i hayatlarında mutlaka bir kez cinsel saldırıya uğramış!..
Korkunç değil mi?.. Bu oran dünya genelinde en yüksek oranlardan biri. Peki ya cinsel taciz oranı nedir diye soracak olursanız işte o oran:
-Yüzde 93!..
Yani, neredeyse Türkiye’deki her kadın cinsel tacize uğramış!.. Cinsel saldırıda kadın nüfusun neredeyse yarısı kadar, cinsel tacizde ise(Vücuda dokunmadan yapılan her türlü şaka, flört isteği söz veya mesaj yoluyla istekte bulunma vb..) neredeyse tümüne yakın kadını hedef alan bir ülkede yaşıyoruz!..
-Bu ülke aynı zamanda “6 yaşındaki kızla evlenilebilir” lafının mahkemece “düşünce özgürlüğü sayıldığı bir ülke!..

Pedofiliye beraat, eleştirene ceza!..
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar