T.C. ibaresine çekimser kalan milliyetçi parti!..

2013 yılı “Çözüm Süreci” garabetinin tavan yaptığı, adeta şehvetle savunulduğu, karşı çıkanların “faşistlikle” suçlandığı süreç olarak geçti...

2013 yılı “Çözüm Süreci” garabetinin tavan yaptığı, adeta şehvetle savunulduğu, karşı çıkanların “faşistlikle” suçlandığı süreç olarak geçti tarihimize!..
Abdullah Öcalan, adeta “ermiş” muamelesi görmeye başlamış, Nevruz şöleninde Diyarbakır’da okunan “silahlara veda” mektubu yalaka medya tarafından neredeyse “amentü” derecesine yükseltilmişti!.. Zamanın Başbakanı da yaptığı açıklamada işlerin “ne kadar da olumlu yolda seyrettiğini” söylemişti!..
Mesela, “Bebek katili Apo” artık “Sayın Apo” şeklinde telaffuz ediliyordu… Bir zamanların şahini Bülent Arınç isimli muhterem, şu açıklamayı yapmıştı:
-Sayın Öcalan demeyi, PKK bayrağını, Öcalan posteri taşımayı suç olmaktan çıkardık.
Zaten Öcalan için  “namazında niyazında biriydi, yanlış yönlendirmelere kapılmasaydı bugün çok önemli yerlerde olabilirdi” diyen de yine zatıalileriydi!.. Hükümetin, AKP’nin önde gelenlerinin “Öcalan, PKK güzellemelerini” görmek istiyorsanız, Google Amca’ya müracaatınız yeterli; nasıl bir “aşk hikayesi” bulacağınızı ben sözcüklerle anlatamam vallahi!.. Bugün hapse mahkum edilen Selahattin Demirtaş ve Süreyya Sırrı Önder ile el ele kol kola fotoğrafları, karşılıklı iltifatları mutlaka görün mesela!..
Ehh, en büyük Türk büyükleri böyle yapınca, cemaatin ne yapacağını az çok tahmin edebilirsiniz; kamu kurum ve kuruluşlarının, iktisadi teşebbüslerin, bakanlıkların tabelalarından Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresi acilen kaldırılmaya, yok edilmeye başlandı!..
-Tam da çözüm sürecinde T.C. ibaresini “Sayın Öcalan”, “Sayın PKK”, “Sayın HDP” nin gözüne sokmak çok ayıp olacaktı tabii!..
Geçtiğimiz günlerde Almanya’ya giden Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüştüğü Alman parlamenter...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 182 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 758 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 192 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar