Söz konusu Cumhuriyet ve Atatürk olunca tüm kuklalar ayaklanır!..

Çok fazla değil, birkaç ay önceydi… AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın “etik kurallara uyan milli hesaplar” olarak tarif ettiği “yeşil top” ve “Türk bayrağı emojisi” kullanan troller sosyal medyada zuhur ediverdi!..

Ne kadar “etik” olduklarını kısacık sürede gösteriverdiler tabii;  küfürler, tehditler, iftiralar, silah göstermeler geçmişe adeta rahmet okutmaya kadar uzandı!..

Ardından, bu “yeşil toplu” trol artıkları dört koldan birden “Kemalizm istemiyorum” kampanyası başlattı… İşin ilginç yanı, düğmesine tek noktadan basıldığı açık olan kampanyanın tam da PKK terör örgütünün başındaki Murat Karayılan’ın, Türk devleti ve ordusunu “Kemalist zihniyete sahip” diye hedef alması ve bu açıklamanın Barzani’ye yakınlığı ile bilinen Rudaw gazetesinde yer almasının hemen ardından başlamasıydı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar