“Şeyin trene baktığı gibi bakanların” ağır tokadı geliyor!..

Gaziantep’te Gaziray Banliyö Hattı projesinin test sürüşü yapılıyordu… Kentin AKP’li üst düzey zevatı doldurmuştu aracı; belediye başkanı, meclis üyeleri, milletvekilleri aynı zamanda halkı...

Gaziantep’te Gaziray Banliyö Hattı projesinin test sürüşü yapılıyordu…
Kentin AKP’li üst düzey zevatı doldurmuştu aracı; belediye başkanı, meclis üyeleri, milletvekilleri aynı zamanda halkı selamlıyorlardı… İşte tam bu sırada AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, kendilerini seyreden insanlar için şu seviyeli tespiti yaptı:
-Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar!..
Hem söylüyor hem gülüyordu… Yanındakiler de kıkırdadılar… Normalde iş orada kalacaktı, ancak Allah’ın sopası yoktu işte; milletvekilinin bu sözleri bir cep telefonunun kaydına takıldı!.. Ardından da sosyal medyada yayınlandı iyi mi!..
Milletvekili Uzer’in “şey gibi” dediği halkın tepkisi çok sert oldu, hakaretin bini bir paraydı ve istifası isteniyordu… Pabucun pahalı olduğunu gören milletvekili sıfatlı zat “şeylerden” şöyle özür diledi:
-Sevinç ve gururun yarattığı aşırı coşku haliyle şaka kabilinden lafzen sarf edilen aklen ve kalben ise asla kabul edemeyeceğim sözlerden ötürü hemşerilerimden özür dilerim. Durumun, kastını aşmakla birlikte tahkir ve tezyif niyeti taşımayacağını en iyi hemşerilerim bilir…”
Demek ki muhterem “aşırı coşkulu” hale dönüştüğü zaman karşısındaki halkı “şeye” benzetiyor, ilginç bir ruh hali doğrusu!..
Aslına bakarsanız, Cumhur İttifakı cephesinin “ruh hali” son sıralarda pek iyi seyretmiyor!.. Hakaretler, tehditler, uyarı adı altında şantaja kadar varan baskılar sinirlerinin epey laçka olduğu konusunda epey ipucu veriyor!..
-Kaybettiğini bilmenin ruh hali midir acaba?!.

Şu laflara bakın!.. Ankara adayı için söylediklerine bakınca paniği görebiliyorsunuz…
Mesela ülkenin Adalet Bakanı sıfatını taşıyan zat, şöyle bir cümleye imza atabiliyor:
1 Nisan’dan sonra sayın Yavaş seçilirse belediyeyi HDP yönetecektir!..
Akıl almaz değil mi!.. Madem bu...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum