"Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın!.."

Seçim yaklaştı ya, yobaz takımı cami içleri dahil propagandaya başladı!.. Mesela eski savunma ve milli eğitim bakanı sıfatına haiz muhterem seçim çalışması sırasında, ahaliye şöyle...

Seçim yaklaştı ya, yobaz takımı cami içleri dahil propagandaya başladı!..
Mesela eski savunma ve milli eğitim bakanı sıfatına haiz muhterem seçim çalışması sırasında, ahaliye şöyle seslendi:
-AKP’ye vereceğiniz oylar ahrette beratlarınızdan biri olacaktır!..
Ortaçağda papazlar “cennetin anahtarını” vadederlerdi, bunlar cennet için berat ile idare ediyorlar!.. Mesela İzmir’de bir oda başkanı AKP Büyükşehir adayına hiç utanıp sıkılmadan “Allah için” oy istedi!.. Allah’ın İzmir’deki bir yerel seçimle niçin ilgilendiğini, bu muhtereme vahiy mi indiğini ise maalesef öğrenemedik!..
Mesela, AKP Çamlıyayla İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, vatandaşla yaptığı sohbet toplantısında, kendi adaylarına şu şekilde oy istedi:
-Mevcut başkanımıza “hırsız” diyen de oldu… Vatan hainlerinin yanında yer almaktansa hırsız bizim hırsızımız arkadaşlar, biz yanında yer alırız!..
Siyasi tarihimize geçmiş olan “çalıyor ama çalışıyor arkadaş” özdeyişinin “Yeni Türkiye” versiyonu da bu zannımca:
-Bizim hırsızımız!..
Ancaak, daha bir yığın örneğini gösterebileceğim bu muhterem zevat arasında bir isim var ki, diğerlerinden epey kalın çizgilerle ayrılıyor:
-Fesli Kadir!..

Bunların dedeleri de böyleydi!.. Siz onu “keşke Kurtuluş Savaşını Yunan kazansaydı, dinimizi yaşardık” iğrençliğinden tanıyorsunuz zaten!..
Yediği herzeler bununla sınırlı değil tabii; Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyet’e ettiği hakaretleri toplasanız ciltlere sığmaz!.. İşte bu seçim öncesinde de bu herif yine ortaya çıktı ve oy avcılığına başladı…
AKP’nin bu seçimde büyük oy kaybına uğrayacağı anketlere de yansıyınca, etekleri tutuşan Kadir Mısıroğlu önce şu herzeyi yumurtladı:
Sandığa gitmezseniz oylar Halk Partisi gibi d...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar