Provokasyon tuzağa dönüşürse!..

ABD’nin attığı kazıklar, yaptığı oyunlar artık ayan beyan ortada…Temsilciler Meclisi’nden geçirilen iki iğrenç kararın oylandığı gün bile Türkiye’ye karşı hangi...

ABD’nin attığı kazıklar, yaptığı oyunlar artık ayan beyan ortada…

Temsilciler Meclisi’nden geçirilen iki iğrenç kararın oylandığı gün bile Türkiye’ye karşı hangi hesapların, hangi ahlaksızlıkların planlandığını ortaya koyuyor; o iki karar, Türk Milleti büyük bir coşkuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken sahneye konuldu!..

Dönelim Rusya’ya; Soçi’de Türkiye ile Rusya arasında varılan anlaşmaya göre PYD/PKK’lı teröristler bölgeden çekilmesi için 150 saat süre verilmişti. Bu süre de önceki gün saat 18.00 itibarıyla sona ermişti. Rusya, şöyle bir açıklama yaptı:

24 bin PYD/YPG unsuru 3 bin civarında ağır silahla birlikte belirlenen bölge dışına çıktı!..

Gördüğünüz gibi Rusya için de PYD/YPG terörist değil, “unsur!” Dua edelim “savaşçı” filan demiyorlar! Peki nereye gittiler, nerede konuşlandılar belli değil! Bizimkiler buna karşılık “devriyeye çıkınca göreceğiz” yolunda açıklamalar yaptılar… Şimdi buradan soruyorum:

Nasıl göreceksiniz?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar