Pes be birader!..

Başlık “Kızma birader” de olabilirdi!.. Çocukluğumuzun en sevilen oyunlarının başında gelirdi… Gerçekten adına layık bir oyundu; geriye düşen, kaybeden kızmak ne ki, öfkeden kudururdu; oyunun...

Başlık “Kızma birader” de olabilirdi!..
Çocukluğumuzun en sevilen oyunlarının başında gelirdi… Gerçekten adına layık bir oyundu; geriye düşen, kaybeden kızmak ne ki, öfkeden kudururdu; oyunun sonunda kavga çıktığına, kaybedenin sümküre, tıksıra ağladığına çok tanık olmuşumdur!..
AKP’nin İstanbul’da içine düştüğü zavallı durum tam da o oyunu anımsatıyor… Ne yaparlarsa yapsınlar bir türlü olmuyor; Reis, Moskova yolculuğu öncesi işaret fişeğini çakmış, “13-14 bin oyla kazandım demeye kimsenin hakkı yok” diyerek İstanbul’da seçimlerin yenilenebileceğini ima etmiş, pek sevinmişlerdi!..
Ancak, Yüksek Seçim Kurulu dün sabaha karşı, neredeyse tüm ilçelerde oyların tümünün yeniden sayımını reddetti!.. Yalnızca çeşitli ilçelerde 51 sandıkta tüm oyların yeniden sayılmasına karar verdi… O sandıklardaki sayım da fos çıktı, çıkıyor!.. Zaten bunun gayet bilincinde olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, dün sabah aynen şu açıklamayı yaptı:
-51 sandığı saymanın hiçbir anlamı yok!..
Peki o zaman ne olacak? Muhterem ağzındaki baklayı sonunda çıkardı ve olağanüstü itiraz yolunu kullanarak İstanbul’da seçimin yenilenmesini isteyeceklerini söyledi, iyi mi!.
Pes, gerçekten pes be birader!..
Yavuz’dan söz açılmışken, her taşın altında FETÖ arayan, kaybettiklerini anladığından bu yana İstanbul seçimini FETÖ ile ilişkilendirmeye çalışan bu muhterem zatın, Türkçe olimpiyatlarına aktif olarak katıldığı, çetenin önemli elemanlarıyla boy boy fotoğraflar çektirdiği, Fethullah efendi hakkında “Yağlı, ballı” övgüler düzdüğü ortaya saçılıverdi!.. Mesela, FETÖ’nün önemli isimlerinden Önder Aytaç’ın, bu arkadaşın akıl hocası olduğu da Yavuz’un sosyal medya hesabından paylaştığı şu mesajla belgelendi:
-Çok teşekkür ederim hocam. geçmişte sizi dinledik, izledik, okuduk, istifade ettik. Allah razı olsun. Yine taki...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar