"Osman'ım" sonunda öttü!..

Olmadı, Ergenekon Davası’nda yine karar çıkmadı… Ama hayırlı oldu; FETÖ’nün soysuz savcısı Zekeriya Öz’ün “Osman’ım” diye hitap ettiği Osman Yıldırım, baktı...

Olmadı, Ergenekon Davası’nda yine karar çıkmadı…
Ama hayırlı oldu; FETÖ’nün soysuz savcısı Zekeriya Öz’ün “Osman’ım” diye hitap ettiği Osman Yıldırım, baktı ki iş kötüye gidiyor, kendini kurtarabilmek için ötmeye başladı!..  Danıştay cinayeti hükümlüsü “Osman’ım” savcılarla anlaşma yaptığını itiraf ederek şöyle dedi:
-Benimle anlaşma yaptılar; Kemalist derin devlet bitirilecek. AKP kapatılmaktan kurtarılarak aklanacak. İsyan bastırılacak. Anlaşma bu. Ben gereğini yaptım şimdi beni feda ediyorlar!..
Doğru söylüyordu “Osman’ım!” Danıştay cinayetini de karıştırıp Ergenekon’u “silahlı örgüt” olarak göstermenin yolunu açan savcılar, arkadaşı da tepe tepe kullanmışlardı!.
O zaman yine o günlere, taa kumpasın başlarına dönüp, işbirlikçi tetikçilerin baştan sona palavra olan bir kumpas davasına nasıl canla başla katkı verdiğini bir kez daha görelim!..
-İnsanlar nasıl alçakça karalandılar, zindanlara tıkıldılar anımsayalım!..

İşbirlikçinin sevinci!.. İşbirlikçiler pek sevinçli!..
Hakları tabii; uzun süredir çok sıkı çalışıyor, aldıkları talimatları layıkıyla yerine getirmek için büyük özveri gösteriyorlardı!..100. Yıl Üniversitesi Rektörü Yücel Aşkın davasında, Şemdinli davasında, zamanın Kara Kuvvetleri Komutanı Yaşar Büyükanıt’ın Genelkurmay Başkanlığı engelleme organizasyonunda fena çuvallamışlardı, bu son saldırıda başarılı olmaları gerekiyordu…Uzun süre bıkmadan, usanmadan yürüttüler kampanyayı… İktidarın engin desteğiyle ve de  F tipi örgütün gerçekten müthiş manipülasyonuyla bu kez hedefledikleri sonuca ulaşmayı becerdiler…
– Şimdilik!..
Gerçekten hayranlık verici şekilde sürdürdükleri psikolojik savaşın zamanlaması da aynı derecede mükemmeldi.. İçeriğin kaba ve ilkel olması, gerçekleştirilen “operasyonun” ne denli düzmece olduğunu adeta “haykırması”
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar