Muhteremlerin hepsi aynı tornadan!..

Günlerdir Muharrem İnce’nin iddiaları gündemin birinci sırasında… Yıllardır gündemi oluşturmakla, istedikleri anda değiştirmekle övünen iktidar sahiplerinin ve peşlerine takılan kalem erbabının...

Günlerdir Muharrem İnce’nin iddiaları gündemin birinci sırasında…
Yıllardır gündemi oluşturmakla, istedikleri anda değiştirmekle övünen iktidar sahiplerinin ve peşlerine takılan kalem erbabının içine düştükleri durum gerçekten ibret verici!.. Alın mesela Başbakan Yardımcısı ve de Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ı; üstelik kendisi Adalet eski Bakanı’dır…
Muharrem İnce ilk olarak, iktidarın Fetullah Gülen’in iadesi için usulüne uygun başvuru yapmadığını ileri sürmüş, şöyle bir çağrıda bulunmuştu:
-Bunu bana bizzat Amerikalılar arayarak söylediler. Buradan sayın Cumhurbaşkanına soruyorum. Gülen’in iadesi için usulüne uygun başvuru yapıldı mı?..
Tabii, AKP’li Cumhurbaşkanı anında yalanladı İnce’yi… Ancak asıl resti Bozdağ çekti ve şu karşılığı verdi:
-Buyursunlar Adalet Bakanlığı’na gelsinler, belgeleri incelesinler!..
Gayet şık bir “Hodri meydan”dı valla!.. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de bu resti görüp “peki” dedi, bir dilekçe yazıp, dört hukukçuyla beraber bakanlığa gönderdi… Sonra ne oldu dersiniz? Adalet Bakanlığı yetkilileri CHP’li hukukçuların belgeleri incelemesine izin vermedi, iyi mi!.. Üstelik “Özrü kabahatinden büyük” şu cümleyle uğurladılar hukukçuları:
Muharrem İnce gelsin incelesin!..
Biraz amiyane olacak, kusura bakmayın ama “OHA” yani!.. Önündeki kısacık süreyi günde iki bazen üç mitingle, TV programlarıyla değerlendirme derdindeki Cumhurbaşkanı adayı gidip, aslında hukukçuların incelemesi gereken bir sürü dosyayı okuyacak öyle mi?!.
Böylece Bekir Bey’in “Hodri meydan” resti fos çıktı!.. Üstelik kendi eliyle dosyaların üzerinde silinmeyecek bir şaibe yaratmış oldu.
-Kocaman bir “Bravo” yu hakketti muhterem!.. BİR “GAZETECİNİN” HAZİN BİTİŞİ!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 182 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 758 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 192 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar