Maklubeye kaşık sallayanlar!..

Sözcüğü bilmiyor olabilirsiniz, izah edeyim:–Maklube, bir FETÖ yemeğidir!..Hiç tatma fırsatım olmadı ancak, pek lezzetli, pek makbul olduğu rivayet edilir… Bugün iktidar saflarında aslanlar gibi...

Sözcüğü bilmiyor olabilirsiniz, izah edeyim:

Maklube, bir FETÖ yemeğidir!..

Hiç tatma fırsatım olmadı ancak, pek lezzetli, pek makbul olduğu rivayet edilir… Bugün iktidar saflarında aslanlar gibi “geçmişine ver yansın eden”, “dibine kadar Reis’ci” kesilen, “Tayyip Bey’siz bir hiç olduğunu” açıklayan ne kadar iktidar mensubu varsa, hilafsız büyük bölümü maklubeyi tatmıştır!.. Şimdilerde pek mümkün değil tabii; “O yollarda beraber yürürken, yağan yağmur altında birlikte ıslanırken!..

Nereden çıktı “makbule kavgası” Peki?.. İktidar partisi fokur fokur kaynamaya başladı da onun için!..Tabandaki çözülme neredeyse  beş sıfırlı rakamlara ulaştığı için!.. Yalnız taban değil, üst düzey denilen kesimden de art arda, üstelik son derece ağır açıklamalarla istifalar peş peşe geldiği için!..

Mesela daha dün Konya eski İl Başkanı Musa Arat, “Dava kardeşliği bitmiştir” diyerek istifa etti. Yetinmedi, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan FETÖ’cü darbeyi işaret ederek, şu sözleri sarf etti:

Maalesef 15 Temmuz gecesi özellikle darbe girişiminin başlangıcından saat 00.30’a kadar geçen sürede yaşananlar hiç sorgulanmadı!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum