Kölenin isyan hakkı!..

Hepimizi aldatıyorlar!.. Elbirliği ile beyinlerimizi iğfal ediyorlar!.. Yetmiyor; hakaret yağdırıyor, zılgıt çekiyor, tehdit ediyorlar!.. Küresel efendilerin içerdeki işbirlikçileri ise dünyanın, Türk...

Hepimizi aldatıyorlar!..
Elbirliği ile beyinlerimizi iğfal ediyorlar!..
Yetmiyor; hakaret yağdırıyor, zılgıt çekiyor, tehdit ediyorlar!..
Küresel efendilerin içerdeki işbirlikçileri ise dünyanın, Türk halkını kendi siyasetçilerinin soygunundan kurtarmak için büyük fedakarlıklara katlandığını yazıyorlar!..
Milyonlarca üreticinin canına okuyan, çokuluslu dev tekellere milyarlarca dolarlık rant yaratan şeker ve tütün yasalarının çıkarılmasına, bankaların iyice yabancıların kucağına itilmesine, en değerli sektörlerin peşkeş çekilmesine utanmadan “Asil Batı’nın fedakarlığı” diyorlar!.
IMF, 1,5 milyar dolarlık krediyi serbest bırakacağı toplantıyı, Telekom’un yeni yönetimini beğenmediği, Emlak Bankası’nın tasfiyesi yasasını incelemeye alan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na kızdığı için erteleyince de feryadı basıyorlar:
IMF memnun olmadı, IMF zılgıtı bastı, IMF çok kızdı!..
Bu nasıl bir haysiyetsizlik, bu ne tür bir uşaklık anlayamıyorum!..
Şu aldatmacanın bayağılığına bakın:
-Yıllardır cömertçe verilen borçları hovardaca harcadık. Şimdi Batı “dur bakalım” diyor, “ben vergi mükelleflerimin parasını daha fazla çar çur edemem. Artık benim dediklerimi yapmazsan zırnık vermem..” Haklılar!. Çağdaş dünya ne derse yapmalıyız, yoksa yandık!..
Gazetelerde, televizyonlarda beynimize sokulmaya çalışılan işte bu!..Verilen borçların hovardaca harcandığı, ülkenin gelişmesi için değil, belli kesimlerin cebinin doldurulması için kullanıldığı çok doğru. Rüşvet, hırsızlık ve yolsuzlukların zirveye ulaştığı da çok doğru…
Şimdi soru şu:
-Batı, özellikle de ABD son 20 yıldır artarak süren bu çürümüşlüğü bilerek, göz yumarak borç vermeyi sürdürmedi mi?!..Ülkeyi bu şekilde teslim alacağını bilerek, yolsuzluk yapan yönetimleri, siyasetçileri desteklemedi mi?!..
Bu, bayağı oyunla koca ülkeye diz çöktürmedi mi?!

Sömürgeleştirmenin en basit ve şahane y...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar