Kayıt altına almak demek fişlemek demektir!..

YSK’nın İstanbul seçiminin yalnızca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bölümünü iptal ettiği akşam, Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde halka seslendi…

Tarihi bir konuşmaydı… Seçimi kazanmasını anasının ak sütü gibi temiz ve helal” olarak niteledikten sonra hem sanatçılara hem de iş dünyasına çok net bir çağrı yaptı:
Susmayın artık, konuşun!..
Büyük etki yapan bu çağrıya sosyal medyadan yağmur gibi destek geldi; ülkenin önde gelen  sanatçıları, İmamoğlu’na “Her şey çok güzel olacak” hastagı ile alkış simgeleriyle yanıt verdiler… Şarkıcı Ege, “Her şey çok güzel olacak” sloganının şarkısını bile yaptı!..
Sonrasında ne oldu peki? Cumhurbaşkanlığı Arşiv Dairesi Başkanı Muhammet Safi isimli muhterem, “Kayıt” başlığı ile İmamoğlu’na destek veren sanatçıların bir listesini yaptı, sonra da büyük bir marifetmiş gibi sosyal medya hesabından paylaştı; tümü bildiğiniz, sevdiğiniz, izlediğiniz isimler… Peki başlıktaki o “Kayıt” sözcüğü ne anlam ifade ediyordu?.. Çok basit:
Fişlendiniz arkadaşlar, geçmiş olsun!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 182 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 758 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 192 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar