“İmamoğlu’nun başkanlığı hayırlı olsun!..”

Önce, canlı yayın hakkındaki genel görüşümü belirteyim: –Program ortalamanın altı, moderatör ruhsuz, Binali Yıldırım sıkıntılı ve gergin, Ekrem İmamoğlu biraz heyecanlı biraz da “tuzak” meselesinden dolayı tedirgindi!..

Şimdi izninizle adım adım açayım:
-Program 17 sene sonra bir ilk olarak, beklentilerin epey altında seyretti; aslına bakarsanız böyle olması da doğaldı… Bir yığın söylentinin, “tuzak” iddialarının gölgesinde daha fazlası olabilir miydi? İşte orada iş moderatör düşüyordu…
-Moderatör İsmail Küçükkaya, programın içeriğini format meselesine kurban etti aslına bakacak olursanız!.. Adaylara verilen 3 dakikalık sürenin kısa olduğu daha ilk soruda ortaya çıkmışken bu konuda ısrarcı davranması, programın düşük seyretmesini getirdi… Rakiplerin tüm program boyunca göz göze gelmemesi ise zaten üzerine çok titrediği formatı da alaşağı etti maalesef!.. Sonuç olarak, Küçükkaya programın epey renksiz geçmesinde başrol oynadı diyebilirim!..
-Binali Yıldırım, “bitse de gitsek” havasıyla oturduğu koltukta gergin ve sıkıntılıydı… İstanbul projelerini anlatırken İzmir su projesine ait görseli çıkarması, bana kalırsa kendisi için “en ölümcül” andı!.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar