“İleri düzey” lüpleme!..

İki soruyla başlayalım… –Dünyada hastane sahibi kaç sağlık bakanı vardır?.. -Dünyada kendi hastanesini “İleri düzey” ilan eden kaç sağlık bakanı vardır?..

Okuyucularımdan rica ediyorum; böyle bir sağlık bakanının varlığından haberdar iseler, benimle paylaşsınlar onu da yazayım!..
Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlık bakanı mesela, yukarıdaki iki özelliği de sonuna kadar sahip bir muhterem!.. Son zamanlarda adı “ballı, börekli tahsislerle”, bedeli açıklanmayan uzun süreli kiralamalarla gündeme gelen Medipol Hastaneleri’nin sahibi!..
Birazdan onlardan da kısaca söz edeceğim… Ancak, okuduğumda “yok artık!” Dediğim, gerçek olduğunu öğrendiğimde ise, kısa süre önce yazdığım “Han-ı Yağma” şiirini anımsayıp, “helal olsun sana Tevfik Fikret” dediğim konuyu paylaşayım…
Sağlık Bakanı fahrettin Koca’nın Medipol Hastanesi, bir genelgeyle “İleri düzey hastane” ilan edildi!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar