Hedef 2023!..

İmam yine kükredi… Denizli’de imam hatip lisesi açtı. Karşısında çocukları gördüğünden olsa gerek bir coştu, pir coştu ve aynen şöyle dedi: -28 Şubat sürecinde imam hatiplerden...

İmam yine kükredi…
Denizli’de imam hatip lisesi açtı. Karşısında çocukları gördüğünden olsa gerek bir coştu, pir coştu ve aynen şöyle dedi:
-28 Şubat sürecinde imam hatiplerden korkanlar, öcü gibi görenler bu okulların kapısına kilit vurmuşlardı. Terörist yetiştirmediği, anarşist yetiştirmediği için mi imam hatip okullarını kapattınız? Vatana hizmet aşkıyla yandıkları için mi imam hatip okullarını kapattınız?..
Sonra da kendisi ve
bakan arkadaşının imam hatip mezunu olarak, bu okullara itibarlarını iade etmenin gururunu, heyecanını yaşadıklarını anlattı…
Şimdiii; bu konuşmanın ne kadar büyük bir ayrımcılık olduğu, diğer okullarda okuyanların potansiyel terörist ilan edildiği, ilerde Tanrı korusun, bu öğrencilerin birbirine girmesi halinde bunun günahını kimin defterine yazmak gerektiği gibi gerçekleri bi yana koyalım.. Acaba söyledikleri ne kadar doğru ona bakalım… Sevgili kardeşim Mehmet Faraç’ın kaleminden soralım:
-İmam hatip liselerinden hiç anarşist-terörist çıkmadı mı acaba?.. Acaba Güneydoğu’da yüzlerce kişiyi katleden Hizbullah örgütünün kurucuları ve binlerce militanının kaçı imam hatipliydi?..
-Ya da İstanbul’da 15-20 Kasım 2003’te bir ramazan günü 4 intihar saldırısında 60’tan fazla masumu öldüren El kaidecilerin kaçı imam hatip liselerinden mezun olmuştu?..
-Meclis hazır faili meçhulleri araştırırken ve de Hizbullah tetikçilerinin isimleri de TBMM’ye ulaşmışken, Başbakan bu okul-anarşist ilişkisini bir sorgulatsa kötü mü olur acaba?..
Cevabı bekliyoruz, sevaptır valla…
Tabii Türkiye’nin imamı böyle konuşunca, adamları durur mu, “sıfır sorun” Hariciye nazırı muhterem de açtı ağzını yumdu gözünü ve “hedef 2023” sloganının ana hedefini açıklayıverdi:
-Ulusçulukla hesaplaşma zamanı geldi!..

Ulus devlete düşman kafa!.. Bakın siz şu muhtereme!.. Neden hesaplaşılması gerektiğini de kendi “stratejik derinliği” kadar anlattı:
-19. Yüzyıl ideolojisi olan ulusçuluk Avrupa’da feod...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar