Hay Allah Reis yine kandırılmış!..

Ortalık “kan gölü!..” İktidar partisi içinde, yandaş medya içinde, AKP’li trolleri arasında bir “katliam” yaşanıyor ki, sormayın gitsin!..

Mesela, kimileri, Ahmet Davutoğlu’nu Başbakanlık koltuğundan eden, 31 Mart seçimleri yitirildiğinde olmadık yalan haberle, akıl almaz taklalar atarak seçimlerin yenilenmesi için ortalığı ateşe veren “Pelikancı” gruba kesiyor faturayı!.. Bir eski ve de etkili AKP milletvekili şöyle diyor örneğin:
Pelikancılar, Boğaz’a nazır yalılarında yıkımı kutlamak için kadeh kaldırıyordur şu sıralarda!..
Pelikancılar deseniz, asla mahalleye ait olmadıklarını öne sürdüğü tetikçi grubuna veryansın ediyor örneğin; bunların yazdıkları ve söylediklerinin “hezimete” neden olduğunu, partiden ve Reis’in etrafından ilelebet uzaklaştırılmaları gerektiğini söylüyor!..
Birileri, Berat Albayrak ve etrafındakileri suçluyor, “Cumhurbaşkanı sonucu kabullenmişti, ağzından girdiler, burnundan çıktılar, kandırıp yeni seçime gidilmesini sağladılar” diye ağlaşıyorlar mesela!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 182 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 758 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 192 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar