Erdoğan’ın karar vermesi için daha ne gerekiyor acaba?!.

AKP’li Cumhurbaşkanı dün açıkladı:–ABD ziyareti için henüz karar vermedim. Soru işaretleri var!..Okuyunca şaşırdım… Cumhurbaşkanı’nın ABD Temsilciler Meclisi’nde alınan...

AKP’li Cumhurbaşkanı dün açıkladı:

ABD ziyareti için henüz karar vermedim. Soru işaretleri var!..

Okuyunca şaşırdım… Cumhurbaşkanı’nın ABD Temsilciler Meclisi’nde alınan “Ermeni soykırımı” ve “Türkiye’ye yaptırım” kararlarından haberinin olmaması olanaksızdı!.. Barış Pınarı Harekatı’nın sona erdirilmesiyle kaldırılan yaptırımların daha ağırlaştırılmış haliyle kabul edilmesi, üstüne de sözde Ermeni soykırımı alçaklığının eklenmesi de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın kararını etkilenmiyorsa ne gibi bir durum etkiler, gerçekten çok merak ettim doğrusu!..

Önce ABD’de neler yaşandı, bilgilendireyim sizleri… ABD Temsilciler Meclisi, Ermeni soykırımı iddialarını resmen tanıyan karar tasarısını 405’e karşı 11 oyla kabul etti!.. Bu karar tasarısını Cumhuriyetçi Senatör Ted Cruz ile Demokrat Senatör Bob Menendez birlikte sunmuştu Meclis’e; yani iki büyük rakip el ele vermiş, stratejik ortağı ve NATO üyesi bir ülke olan Türkiye’yi gayet derinden yaralayacak bir büyük yalanı Meclis’ten geçirmeyi başarmışlardı!..

Bitmedi; hemen ardından Temsilciler Meclisi bu kez Türkiye’nin Fırat’ın doğusunda düzenlediği Barış Pınarı Harekatı nedeniyle yaptırımlar uygulanmasını öngören yasa tasarısını da inanılmaz bir oy farkıyla kabul etti:

Evet 403, hayır sadece 16!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’da namaz Lozan’da yasak!.. 25 Temmuz 2020 | 1.934 Okunma Bağımsızlık gününde Ayasofya daveti!.. 24 Temmuz 2020 | 344 Okunma Tertemiz sosyal medya pirüpak iktidar!.. 23 Temmuz 2020 | 183 Okunma “Tayyip Bey bundan sonra daha açık oynayacak!” 22 Temmuz 2020 | 759 Okunma Cezaevi ve hükümlü tutuklu cenneti güzel memleketim!.. 21 Temmuz 2020 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar